Nyheder

En af deltager fra Aarhus CoastZone Challenge har ...
RESULTATET 6 TIMER
25/10 2014 kl. 17:37
PLACERING Holdnavn STARTNUMMER Surprise ...
RESULTATET 4 TIMER
25/10 2014 kl. 17:19
PLACERING Holdnavn Startnummer I ...

CoastZone

 

Koncept

Fart, puls, byen, naturen, kaos, oplevelser og synergi. Dette er alle forskellige elementer, som der lægges vægt på i banelægningen af Aarhus CoastZone Challenge, der tilsammen skal skabe et løb, der er ekstraordinært.

Med AACC kombineres mødet mellem storby og storslået natur. Motorvejen vs. skov, mark og eng. Centrum vs. den øde skov. Vi skal konkurrere på kontrasternes højderyg.

Banelægningen fokuserer på oplevelser og sjov for alle. Banen er koncentreret omkring byens stadion og gaderne omkring, men deltagerne vil også opleve storslået natur.

 

LØBETS OPBYGNING

AACC er opbygget som et stjerneløb. Det vil sige at holdene, med udgangspunkt i ”stævnecentrum”, skal løbe/cykle ud til en disciplin, gennemføre disciplinen, hvorefter holdet bevæger sig tilbage til ”stævnecentrum”. Herefter vælges en ny disciplin som holdet bevæger sig ud til og gennemfører hvorefter de igen vender sig tilbage til ”stævnecentrum”, og så fremdeles. Desto flere discipliner et hold gennemfører, jo flere point opnår holdet.

 

Eventyr - 4 timer

Et 4 timers eventyr, der kan gennemføres af alle. 

Her er der masser af aktiviteter, mange valg og det gælder om at samle point sammen.
 
Der er fokus på den gode oplevelse med holdet, alsidigheden og de mange fede events og samarbejdsaktiviteter.
I gennemsnit vil et hold gennemføre 4-8 discipliner på de 4 timer.

 

Eventyr - 6 timer

6 timers distancen giver en eventyrlig adventureoplevelse.

 
Eventyr - 6 timer kombinerer de fede events fra 4 timer distancen med de klassiske adventurerace discipliner som mountainbike, o-løb og sejlads. Dette er oplevelsen for dem der gerne vil lidt mere multisport og udholdenhed.
 
Dette er det klare valg, hvis du har prøvet Eventyrdistancen før, er i rimelig form, har trænet lidt med dine holdkammerater og gerne vil have en eventyrlig adventureoplevelse.
Konceptet er her med udgangspunkt i opsætningen som et "rigtigt" adventure race. Opbygningen er den samme som på 4 timer (stjerneløb) hvori der indgår "tvungne" orienteringsetaper til fods, på vand og på cykel. Derudover er der indlagt en række spændende events/aktiviteter, der krydrer oplevelsen. Det vil sige, at holdene udfordres på organisering, overblik, samarbejde og orienteringsevne.